PURIFICATOR DE AER DAIKIN MC70L resigilat

Adauga la favorite

Purificatorul de aer cu tehnologia Streamer AER PUR DE CARE SE ÎNGRIJEŞTE DAIKIN

Aerul care face posibilă viaţa şi pe care îl respirăm poate conţine substanţe invizibile, care dăunează sănătăţii noastre. Din acest motiv, purificatoarele de aer Daikin reprezintă o investiţie în bunăstarea dumneavoastră.

POLUAREA SE PRODUCE ŞI ÎN INTERIOR! Streamer technology air purifier

Pentru confortul nostru, clădirile din prezent sunt bine izolate, dar, deseori, schimbul dintre aerul exterior şi cel interior este redus. Prin urmare, aerul pe care îl respirăm în interior poate fi mai poluat decât aerul din exterior.

AERUL CONŢINE MULTE SUBSTANŢE IRITANTE

Pe lângă bacterii şi viruşi, aerul dintr-o locuinţă obişnuită sau dintr-un spaţiu comercial poate fi contaminat de substanţe iritante, precum polenul, praful, fumul de ţigară şi părul de animale, care pot cauza disconfort sau chiar reacţii alergice.

PURIFICARE PUTERNICĂ A AERULUI

Sistemul purificatorului de aer MC70L de la Daikin utilizează tehnologia Streamer cu sistemul său puternic de filtrare, pentru a elimina aceşti agenţi potenţial dăunători din aer şi a neutraliza mirosurile, protejând sănătatea şi îmbunătăţind confortul respiraţiei pentru persoanele care suferă de astmă sau de alergii.

Consum:
0,007 kW - 0,065 kW
Nivel zgomot:
16/24/32/39/48 dB
Functii speciale:
temporizator de oprire, protecție pentru copii, reglare afişaj
Dimensiuni:
576 x 403 x 241 mm
Greutate:
9 kg
Vizualizeaza procedura de montaj
WhatsApp

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord