Cum comand

Cum comandam un aparat de aer conditionat?
 

Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru este necesar sa parcurgeti etapele prezentate mai jos. Simplu si in siguranta pentru a beneficia rapid de produsele dorite:

 1. Cautati produsul dorit navigand in categoriile de produse sau direct in campul special de cautare. Alegeti produsele dorite si adaugati-le in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”.
 2. Puteti modifica, revedea, actualiza cantitatea sau sterge produsele la care doriti sa renuntati, accesand „Cosul meu”.
 3. Alegeti modalitatea de plata prin selectarea unei optiuni din lista disponibila pe site.
 4. Selectati modalitatea de livrare. Daca locuiti in zona Bucuresti – Ilfov si alegeti livrare si montaj, aveti posibilitatea de a planifica ziua si ora la care doriti sa se efectueze instalarea. In situatia in care locuiti in zona Bucuresti – Ilfov si nu doriti montaj pentru aparatul de aer conditionat, completati doar adresa de livrare si cea de facturare. De asemenea, cumparatorii din alt oras/judet trebuie sa completeze doar campurile destinate adresei de livrare si facturare, dupa caz, acestora nefiindu-le aplicabile campurile montaj si planificare instalare.
 5. Datele despre livrare sunt obligatorii pentru a inregistra comanda. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile site-ului inainte de a lansa comanda.
 6. Selectati butonul „Confirma comanda” pentru a plasa solicitarea dumneavoastra.
 7. Confirmarea primirii comenzii de catre Topaerconditionat se va face prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail mentionata sau telefonic. In cazul in care doriti sa renuntati la comanda, va rugam sa ne anuntati telefonic, sau prin e-mail (vanzari@topaerconditionat.ro), in maximum 2 zile de la data completarii formularului de comanda.

Mentiuni generale

 • In situatia in care alegeti plata cu cardul este necesar sa completati toate detaliile solicitate. Prin noua tehnologie de securizare a tranzactiilor 3D-Secure: Verify by VISA si Master Card Secure Code, datele sunt completate intr-un mediu securizat. La sfarsitul procesului de plata, veti fi redirectionat automat inapoi catre Topaerconditionat.
 • In procesul de comanda, aveti posibilitatea de a alege Serviciul de Extra Garantie prin plata suplimentara in functie de perioada aleasa.
 • Inainte de plasarea comenzii, aveti posibilitatea de a selecta optiunea „Distribuie cosul tau pe Facebook”. In cazul in care alegeti sa impartasiti aceasta achizitie cu prietenii dumneavoastra, veti beneficia de o reducere suplimentara.
 • Beneficiati de voucherul cadou si reducerea aferenta prin inserarea codului in campul special marcat si selectarea butonului „Aplica”.
 • Dupa plasarea comenzii, veti primi detalii despre comanda efectuata pe topaerconditionat.ro.
 • Toate preturile si costurile din cadrul site-ului sunt exprimate in Lei si includ TVA.
 • Topaerconditionat isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de vanzator pentru efectuarea platilor. 
 • In situatia in care un produs este afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor, ne rezervam dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp, in cazul in care cumparatorul notificat despre eroarea survenita nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect.
 • In cazul comenzilor pentru care cumparatorul a selectat modalitatea de plata prin transfer bancar, produsele incluse in comanda confirmata vor fi livrate dupa efectuarea platii.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Modul de contactare si detalile necesare identificarii noastre se regasesc in pagina „Contact”, iar informatii suplimentare in pagina „Returnare produs”.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Top Services Ind. s.r.l. in calitate de de operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra, si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

Top Services ind. s.r.l. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Formularul de comanda prezentat pe Site-ul Top Services Ind. SRL cere informatii prin care puteti fi identificati sau pentru a va contacta si procesa solicitarea dumneavoastra.

Datele cu caracter personal colectate vor fi utilizate in urmatoarele scopuri: expedierea si facturarea comenzilor dumneavoastra, rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate, trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Mai multe detalii despre politica de confidentialitate a SC Top Services Ind. SRL se gasesc in pagina „Termeni si Conditii”.

Pentru suport si comanda online puteti suna la numerele de telefon: 

 • 021 45600 33
 • 0758 334 333
 • 0726 785 782
WhatsApp

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord