Cum Platesc?

Pentru a va putea bucura de produsele achizitionate, va punem la dispozitie mai multe modalitati de plata. Astfel, pentru zona Bucuresti si Ilfov plata se poate efectua:

  • In numerar la finalizarea montajului
  • Cu cardul la domiciliu la finalizarea montajulul
  • In avans, prin transfer bancar
  • Online prin achitarea valorii integrale a produsului 
  • Online in rate cu dobanda 0%

In ceea ce ii priveste pe clientii care achizitioneaza produse de pe www.topaerconditionat.ro si locuiesc in alt oras/judet decat cele precizate mai sus, plata se poate efectua:

  • In numerar prin achitarea ramburs la primirea produselor prin compania de curierat Fan Courier
  • Transfer bancar (echipamentul ii va fi trimis clientului dupa incasarea contravalorii produsului)
  • Online prin achitarea valorii integrale a produsului
  • Online in rate cu dobanda 0%

Procesatori plati online

 

EuPlatesc

Pentru a facilita achizitia online a produselor noastre si achitarea cu usurinta a acestora, am implementat plata cu cardul prin intermediul procesatorului de plati online EuPlatesc. In acest sens, va punem la dispozitie urmatoarele optiuni:

Plata online cu card bancar Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard

In cazul in care ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura confidentialitatea datelor cardului dumneavoastra, pentru a nu fi transferate sau stocate pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut - Pentru platile efectuate online cu cardul bancar nu este perceput nici un comision!

Europe Credit

Produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro pot fi achitate prin sistemul de plata online dezvoltat de catre Credit Europe Bank. Acesta presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe internet.

Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: numele posesorului de card, codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii), data expirarii cardului, codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Raiffeisen Plati Online

Pentru a efectua plata online a produselor achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro, va putem la dispozitie si serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Achitati produsele online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, iar magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa achitati produsele in rate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen, profitati de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold.

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda":

1. Alegeti ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si selectati numarul de rate dorit

2. Efectuati plata propriu-zisa

3. Urmariti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare

4. Rambursati rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop accesati http://carddecredit.ro/multishop

Important de stiut - Pentru platile efectuate online cu cardul bancar nu este perceput nici un comision!

WhatsApp

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord