Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
ACCEPT

Cum Platesc?

Pentru a va putea bucura de produsele achizitionate, va punem la dispozitie mai multe modalitati de plata. Astfel, pentru zona Bucuresti si Ilfov plata se poate efectua:

 • In numerar la finalizarea montajului
 • Cu cardul la domiciliu la finalizarea montajulul
 • Cu cardul la domiciliu in 8 rate cu dobanda 0% (card de cumparaturi Raiffeisen,Card Avantaj si Transilvania)
 • In avans, prin transfer bancar
 • Online prin achitarea valorii integrale a produsului
 • Online in rate cu dobanda 0%

In ceea ce ii priveste pe clientii care achizitioneaza produse de pe www.topaerconditionat.ro si locuiesc in alt oras/judet decat cele precizate mai sus, plata se poate efectua:

 • In numerar prin achitarea ramburs la primirea produselor prin compania de curierat Fan Courier
 • Transfer bancar (echipamentul ii va fi trimis clientului dupa incasarea contravalorii produsului)
 • Online prin achitarea valorii integrale a produsului
 • Online in rate cu dobanda 0%

Procesatori plati online

 

EuPlatesc

Pentru a facilita achizitia online a produselor noastre si achitarea cu usurinta a acestora, am implementat plata cu cardul prin intermediul procesatorului de plati online EuPlatesc. In acest sens, va punem la dispozitie urmatoarele optiuni:

1. Plata online cu card bancar Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard

In cazul in care ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura confidentialitatea datelor cardului dumneavoastra, pentru a nu fi transferate sau stocate pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut - Pentru platile efectuate online cu cardul bancar nu este perceput nici un comision!

2. Plata online cu card de cumparaturi, in rate egale si fara dobanda

Prin introducerea numarului de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate la una din bancile agreate de catre magazin. Daca aceasta modalitate de plata va fi autorizata, se va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

3. Plata online cu card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro pot fi achitate si cu ajutorul cardului de credit STAR de la Banca Transilvania. Daca sunteti posesorul unui astfel de card, aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 8 rate fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu beneficiati deja de unul dintre cardurile din programul STAR, puteti aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere si platile dumneavoastra online vor deveni mult mai simple. Rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile si plati sigure pe internet. Pentru mai multe informatii accesati www.starbt.ro pentru a afla toate avantajele programului STAR. De asemenea, apelati 0800802273(CARD) apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila, *8028  numar apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila sau 0264.594.337 numar apelabil din orice retea, inclusiv international.

4. Plata online cu card de credit emis de BCR

Daca detineti CARDUL BUN DE PLATA de la BCR stiti deja cat de usor este sa faceti cumparaturi in rate fara dobanda si reduceri la comerciantii parteneri. Achitati produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro si beneficiati de oferta standard de 8 rate fara dobanda.

Pot plati in rate toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Daca nu aveti cardul BUN DE PLATA de la BCR, intrati in posesia acestuia aplicand pe www.bcr.ro sau printr-un SMS trimis la 1780, tarif normal, cu textul “Card” si veti fi contactati de catre un operator bancar. De asemenea, puteti apela gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227).

5. Plata online cu card de credit emis de BRD Finance

Sistemele de climatizare achizitionate online de pe site-ul nostru pot fi achitate direct din confortul casei dumneavoastra, cu un singur click, daca detineti un card BRD Finance. Alegeti produsele dorite, selectati optiunea de plata  potrivita  nevoilor dumneavoastra si platiti rapid si in deplina siguranta.

BRD Finance va pune la dipozitie plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile:  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie si  0% comision pentru tranzactia efectuata sau plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare si cu comision 0% pentru tranzactia efectuata.

Consultati detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

6. Plata online cu card de credit emis de Alpha Bank

Pentru produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro exista optiunea de plata in rate cu 0% dobanda cu cardul de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT).

Serviciul oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplicati, sa programati in avans sau de documente suplimentare. Trebuie doar sa solicitati plata bunurilor cu cardul de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
 • Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platiti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
 • Flexibilitate - puteti folosi plata in rate ori de cate ori doriti in limita liniei de credit aferenta cardului dumneavoastra. Pe masura ce rambursati ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul de card.
 • Libertate – aveti libertatea de a folosi plata in rate in orice magazin partener si de a alege numarul de rate care vi se potriveste cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platiti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa puteti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Raiffeisen Plati Online

Pentru a efectua plata online a produselor achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro, va putem la dispozitie si serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Achitati produsele online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, iar magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa achitati produsele in rate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen, profitati de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold.

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda":

1. Alegeti ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si selectati numarul de rate dorit

2. Efectuati plata propriu-zisa

3. Urmariti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare

4. Rambursati rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop accesati http://carddecredit.ro/multishop

Important de stiut - Pentru platile efectuate online cu cardul bancar nu este perceput nici un comision!

Europe Credit

Produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro pot fi achitate prin sistemul de plata online dezvoltat de catre Credit Europe Bank. Acesta presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe internet.

Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: numele posesorului de card, codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii), data expirarii cardului, codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.