Aer conditionat Samsung AR09JSFNCWK

Adauga la favorite
2.396 Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Livrare Gratuita
2 ani inclusa in pret
Adauga in cos

Răceşte mai rapid, mai departe şi pe o arie mai mare

Aparatul de aer condiţionat Samsung a fost conceput încă de la început pentru o eficienţă remarcabilă. Designul său unic, în formă de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Lăţimea şi unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare în formă de V şi ventilatorul mai mare vă asigură, de asemenea, că aerul este răcit şi evacuat mai rapid, mai departe şi pe o arie mai mare*. Astfel încât aerul rece şi proaspăt ajunge în toate colţurile camerei dvs. * Testat pe modelul AR09HSFSBWK. În comparaţie cu modelul Samsung convenţional AQV09TWS.

Răceşte mai rapid şi mai confortabil

Aparatul de aer condiţionat Samsung începe rapid răcirea aerului utilizând modul puternic Răcire rapidă, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de răcire. Apoi, se comută automat în modul Răcire confortabilă pentru a menţine temperatura dorită. Aşadar, nu mai trebuie să vă fie frig şi să fiţi nevoit să modificaţi încontinuu setările manual sau să porniţi şi să opriţi aerul condiţionat.

Funcţionează inteligent. Economiseşte energie

Aparatul de aer condiţionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care oferă eficienţă energetică. Aceasta poate menţine temperatura dorită fără a mai fi necesare pornirea şi oprirea frecventă a aparatului, astfel încât se consumă mai puţină energie. Digital Inverter vă ajută să vă simţiţi confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizând totodată cantităţi mai mici de energie.* * Testat pe AR09HSSDAWK/EU. În comparaţie cu modelul Samsung convenţional AQ09TSB

Performanţă stabilă şi de durată

Aparatul de aer condiţionat Samsung continuă să funcţioneze în cele mai dificile medii. Tehnologia Triple Protector Plus previne supraîncărcarea compresorului şi a controlerului din cauza căderilor de tensiune şi a fluctuaţilor curentului electric, fără a fi necesar un stabilizator de tensiune. De asemenea, este prevăzut cu un strat anticoroziv care împiedică ruginirea carcasei şi corodarea condensatorului. Condensatorul mare şi fluxul de răcire optimizat fac ca aparatul să reziste la temperaturi extrem de ridicate (până la 58 ºC)*. * Testat pe AR09HPSDDWK/SG. În comparaţie cu modelul Samsung convenţional AR09HPSDFAP/RC

Uşor de scos şi de curăţat

Spre deosebire de filtrele convenţionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer condiţionat Samsung se află în exterior, în partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu uşurinţă, curăţat şi pus la loc, fără a mai fi nevoie să deschideţi un capac sau să trageţi puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtrează praful, agenţii contaminanţi şi alergenii periculoşi din aer.* * Testat în laboratoare din Coreea (FITI / KEMTI) şi Japonia (ITEA). Datele au fost măsurate în condiţii speciale de testare şi pot diferi în funcţie de factorii de mediu.

Asigură o instalare perfectă

Smart Installation este o funcţie de auto-diagnosticare care vă asigură că aparatul dvs. de aer condiţionat Samsung este instalat perfect de către inginerul de service. Aceasta verifică automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului condiţionat, inclusiv comunicarea ineficientă cu unitatea din exterior şi toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer şi fluxul de răcire insuficient.

Btu /Suprafata acoperita:
9.000BTU 15-20 mp
Capacitate BTU Racire:
9000 btu/h
Capacitate BTU incalzire:
9000btu/h
Culoare unitate interioara:
Alb
Clasa energie racire:
A++
Filtre:
Filtru Full HD - HD60 Antibacteria Anti Alergy
Dimensiuni unitate interioara L/l/a:
826 x 260 x 275 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a:
720 x 265 x 548 mm
Greutate unitate interioara:
9.5 kg
Greutate unitate exterioara:
29 kg
Clasa energie incalzire:
A++
Inverter:
Da
Vizualizeaza procedura de montaj

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord