Samsung AR09HSFNCWKN, Anti Bacteria, Anti Alergy, Anti Virus Coating, Auto Clean, Auto Restart, Smart Install, Good Sleep, Fast Cool, Confort Cool, 2 Step Cooling, Single User Mode, Quiet Mode

Adauga la favorite
2.299 Lei 2.099 Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Livrare Gratuita
2 ani inclusa in pret
Adauga in cos

Design in forma de triunghi pentru o racire puternica

Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare* din casa dvs. De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare.** Iar Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusurile***, mai intai prin utilizarea unui filtru si, apoi, cu Virus Doctor.

 

 

 * Testat pe modelul AR09HSFSBWK. in comparatie cu modelul Samsung conventional AQV09TWS.
 ** Testat pe AR09HSSDAWK/EU. in comparatie cu modelul Samsung conventional AQ09TSB.
*** Testat la Centrul de cercetari in stiintele mediului Kitasato (Japonia) si Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratoare de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA).
     Eficient impotriva a 4 virusi, inclusiv subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

 

Raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare

Aparatul de aer conditionat Samsung a fost conceput inca de la inceput pentru o eficienta remarcabila. Designul sau unic, in forma de triunghi, are un orificiu de
admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare va asigura, de asemenea, ca aerul este racit si evacuat mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare*. Astfel incat aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile camerei dvs.

* Testat pe modelul AR09HSFSBWK. in comparatie cu modelul Samsung conventional AQV09TWS.

 

 

 

 

Raceste mai rapid si mai confortabil

Aparatul de aer conditionat Samsung incepe rapid racirea aerului utilizand modul puternic Racire rapida, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de racire. Apoi, se comuta automat in modul Racire confortabila pentru a mentine temperatura dorita. 
Asadar, nu mai trebuie sa va fie frig si sa fiti nevoit sa modificati incontinuu setarile manual sau sa porniti si sa opriti aerul conditionat.

 

 

Functioneaza inteligent. Economiseste energie

Aparatul de aer conditionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care ofera eficienta energetica. Aceasta poate mentine temperatura dorita fara a mai fi necesare pornirea si oprirea frecventa a aparatului, astfel incat se consuma mai putina energie. Digital Inverter va ajuta sa va simtiti confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie*.

* Testat pe AR09HSSDAWK/EU. in comparatie cu modelul Samsung conventional AQ09TSB

 

 

Economiseste energie chiar cand sunteti singur

Modul Utilizator unic al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza compresorul la o capacitate redusa, scazand consumul de energie* si oferind, totodata,
un mediu racoros si confortabil. Astfel, il puteti utiliza si cand sunteti singur, chiar intr-o zi calduroasa, fara a va face probleme legate de factura de energie electrica.

* Testat pe modelul AR09FSSSCWK/SA. Pe baza consumului cumulat de energie electrica in modul Normal vs. modul Utilizator unic

 

 

Elimina virusurile

Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer, precum si bacteriile si virusurile, inclusiv virusii gripali de tip A si Corona* – utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor. Astfel, aerul pe care il respirati este mentinut curat si sanatos.

* Testat la Centrul de cercetari in stiintele mediului Kitasato (Japonia) si Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratoare de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA).
Eficient impotriva a 4 virusi, inclusiv subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

 

Performanta stabila si de durata

Aparatul de aer conditionat Samsung continua sa functioneze in cele mai dificile medii. Tehnologia Triple Protector Plus previne supraincarcarea compresorului si a controlerului din cauza caderilor de tensiune si a fluctuatilor curentului electric, fara a fi necesar un stabilizator de tensiune. De asemenea, este prevazut cu un strat anticoroziv care impiedica ruginirea carcasei si corodarea condensatorului. Condensatorul mare si fluxul de racire optimizat fac ca aparatul sa reziste la temperaturi extrem de ridicate (pana la 58ºC)*.

* Testat pe AR09HPSDDWK/SG. in comparatie cu modelul Samsung conventional AR09HPSDFAP/RC

 

 

Usor de scos si de curatat

Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate.Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer.*

* Testat in laboratoare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii speciale de 
  testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

 

Comoditate inteligenta

Cu aparatul de aer conditionat Samsung puteti fi linistit ca instalarea este perfecta si va puteti bucura de comoditatea telecomenzii si de posibilitatea de depanare. Smart Installation verifica problemele obisnuite pentru a se asigura ca totul este instalat corect. Cu ajutorul unei aplicatii de pe smartphone, Smart Wi-Fi permite monitorizarea si schimbarea setarilor pentru consumul de energie, indiferent unde va aflati, iar Smart Check va ofera posibilitatea sa diagnosticati erorile si sa solicitati asistenta imediat.

 

Asigura o instalare perfecta

Smart Installation este o functie de auto-diagnosticare care va asigura ca aparatul dvs. de aer conditionat Samsung este instalat perfect de catre inginerul de service.

Aceasta verifica automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului conditionat, inclusiv comunicarea ineficienta cu unitatea din exterior si toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer si fluxul de racire insuficient

 

Controlati-l de oriunde

Utilizand o aplicatie* de pe smartphone, Smart Wi-Fi va permite sa controlati de la distanta functiile aparatului de aer si sa programati functionarea acestuia.

in orice locatie cu acces la o retea wireless, puteti sa porniti si sa opriti imediat aparatul si sa selectati modul si temperatura de functionare. Sau puteti sa programati pornirea si oprirea si sa controlati celelalte functii.

* Disponibila pe dispozitivele iPhone si Android.

 

Depanare usoara

Aparatul de aer conditionat Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automata a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza probleme in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare, prin intermediul unei aplicatii de smartphone*. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a inginerilor** - precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare.

  * Disponibila pe dispozitivele iPhone si Android.
** Aceasta functie opereaza numai pentru anumite moduri de eroare si nu inlocuieste verificarile periodice de service.

 

Btu /Suprafata acoperita:
9.000BTU 15-20 mp
Capacitate BTU Racire:
9000 btu/h
Capacitate BTU incalzire:
9000 btu/h
Culoare unitate interioara:
Alb
Consum racire:
0.67 kW/h
SEER:
5.6
SCOP:
4
Zgomot unitate interioara:
19/36 dB
Zgomot unitate exterioara:
44 dB
Clasa energie racire:
A+
Filtre:
Easy Full HD
Functii speciale:
Anti Bacteria, Anti Alergy, Anti Virus Coating, Auto Clean, Auto Restart, Smart Install, Good Sleep, Fast Cool, Confort Cool, 2 Step Cooling, Single User Mode, Quiet Mode
Interval functionare:
-15...+46 grade Celsius
Dimensiuni unitate interioara L/l/a:
826x275x260 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a:
720x265x548 mm
Greutate unitate interioara:
10 kg
Greutate unitate exterioara:
30 kg
Nivel minim zgomot:
Intre 19-25 dB
Moduri de lucru:
Răcire, Încălzire, Dezumidificare, Ventilație, Mod Automat
Consum incalzire:
0.91 kW/h
Clasa energie incalzire:
A+
Inverter:
Da
Vizualizeaza procedura de montaj

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord