Aparat aer conditionat Mitsubishi Heavy SRK25ZS-S1/SRC25ZS-S1, Model 2017, Wi-Fi Ready, Mod putere, Mod economic, Mod silentios al unitatii interioare si exterioare, Programare saptamanala, Filtru anti alergen, Filtru fotocatalitic dezodorizant lavabil, Functia de curatare a unitatii interioare, Functia de curatare a filtrului anti alergen, Debit de aer 3D, Nivel minim zgomot 19 dB, A++

Adauga la favorite
2.405 Lei
Vino sa vezi produsul in Showroom!
Disponibilitate: In stoc
Livrare Gratuita
3 ani inclusa in pret
Adauga in cos

Mitsubishi Heavy Industries a creat, in gama PREMIUM, modelul Hi-End SRK-ZS, cu scopul de a oferi bebeficiarilor o eficienta sezoniera ridicata (A++) si un confort maxim, in timpul racirii sau incalzirii incaperii.

 

Unitatea se integreaza in orice aplicatie si pune la dispozitie optiuni care pot fi activate pentru o adaptare perfecta a modului de lucru al echipamantului la stilul de viata al utilizatorului. Modelul dispune de conexiune optionala Wi-Fi si poate fi programat sa opereze in sistemul bazat pe detectarea persoanei in incapere, prin intermediul functiei Eco.

 

Noua generatie de unitati interioare SRK-ZS este acum si mai usor de utilizat: un dispozitiv optional de acces Wi-Fi, instalat in interiorul unitatii, face posibil ca aceasta sa fie controlata prin telefon sau tableta. Aceasta este un tip de aer conditionat inteligent, care functioneaza adaptat programului dumneavoastra. Fie ca sunteti pe picior de plecare, intr-o calatorie sau in confortul propriului camin, controlul aerului conditionat este doar la un click distanta!

Optiunea “Clear Allergen” se bazeaza pe o schema de control a puritatii aerului, unica pentru echipamentele produse de Mitsubishi Heavy Industries. O gama variata de filtre purificatoare, precum si optiunea de curatare proprie ajuta la pastrarea in permanenta a aerului pur in incapere.

Modelul este echipat standard cu senzori, care detecteaza miscarea umana. Controlul temperaturii se face automat, in functie de prezenta sau absenta miscarii umane in incapere, ceea ce conduce la eficientizarea Clapetele duble (una mare si una mica) controleaza fluxul de aer rece sau cald, optimizand confortul, in functie de dimensiunile incaperii si necesitatile utilizatorilor.

Design-ul elegant, special creat de agentia italiana Tensa pentru piata europeana a aerului conditionat, promovaza linii usor curbate, care se integreaza perfect in orice incapere, indiferent de stilul acesteia.

Sistemele termice produse de Mitsubishi Heavy Industry ofera aparate de aer conditionat silentioase si eficiente, care urmaresc starea de confort a benefeciarilor, atat in modul de incalzire, cat si in cel de racire, pana la o limita a temperaturii exterioare de -15 °C.

 

Btu /Suprafata acoperita:
9.000BTU 15-20 mp
Capacitate BTU Racire:
2.5(1.0~3.0)
Capacitate BTU incalzire:
3.2(0.9~4.4)
Culoare unitate interioara:
Alb
Consum racire:
0.62/0.80 kW
SEER:
7.80
SCOP:
4.60
Zgomot unitate interioara:
19/26/32/40 dBA
Zgomot unitate exterioara:
48/50 dBA
Clasa energie racire:
A++
Debit aer:
5.0/5.9/8.0/9.9
Filtre:
Filtru purificare fotocatalitic dezodorizant, Filtru curatare alergeni
Functii speciale:
Autodiagnoza, Autorestart, Autocuratare,Flux aer 3D, Memorie, Econo, mod confort, Timer saptamanal/ 24H, mod noapte
Interval functionare:
-15...+43°C
Dimensiuni unitate interioara L/l/a:
290x870x230
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a:
540x780x290
Greutate unitate interioara:
9.5 kg
Greutate unitate exterioara:
34.5 kg
Nivel minim zgomot:
Intre 19-25 dB
Moduri de lucru:
Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat
Clasa energie incalzire:
A++
Inverter:
Da
Tehnologie Wi-Fi:
Da
Vino sa vezi produsul in Showroom!
Spray curatare aer conditionat 500 ml
Vizualizeaza procedura de montaj

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord