Mitsubishi MSZ-HJ25VA, 22 dB, econo cool, A, nou, fara ambalaj, expus in show-room

Adauga la favorite
2.299 Lei 1.799 Lei
Disponibilitate: Stoc limitat
Livrare Gratuita
2 ani inclusa in pret
Adauga in cos

Calitate certificata
 
Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri. Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase, atent testate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.
 
Compact & Design
 
Liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea "alb pur", diferentiaza linia sistemelor de climatizare MSZ-HJ, facandule compatibile cu orice tip de mediu. Chiar si unitatea externa, compacta, usoara si silentioasa poate fi instalata in spatii limitate..
 
Timer usor de utilizat
 
Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea in timpul orelor repaosului de noapte. Operatiile de pornire si de oprire automata pot fi usor programate la diverse intervale orare.
 
Eficienta energetica ajustata sezonier este superioara clasei A/A
 
Economia in functionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Gratie acuratetei proiectarii tuturor componentelor si utilizarii tehnologiei de varf eficienta energetica atinge nivele extraordinare chiar si ajustata sezonier. In particular linia MSZ-HJ atinge valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezonieri) care ii permit includerea in clasa de eficienta energetica A/A cu intreaga sa gama.
 
Tehnologia DC Inverter
 
Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire.
Comparativ cu sistemele de aer conditionat traditionale cu viteza fixa (On/Off ), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge initial la temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante, cu avantajele confortului si al consumului mai redus de energie.

Compresoarele cu DC Inverter, cu eficienta energetica ridicata
 
Motorul Poki-Poki motor
Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate..
Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica
Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.
Btu /Suprafata acoperita:
9.000BTU 15-20 mp
Capacitate BTU Racire:
4436 / 8530 / 10236
Capacitate BTU incalzire:
3071 / 10748 / 11942
Culoare unitate interioara:
Alb
Consum anual racire:
171kW
Consum racire:
0.730 kW
Consum anual incalzire:
698 kW
SEER:
5.1
SCOP:
3.8
Zgomot unitate interioara:
22/30/37/43 dB(A)
Zgomot unitate exterioara:
50 dB(A)
Clasa energie racire:
A
Debit aer:
600 (m3/h)
Filtre:
Filtru de praf lavabil long-life
Functii speciale:
Functia de economisire a energiei Econo Cool, Modul de viteza ventilator automat, Functie de autodiagnostic, Functie memorie de defectiuni, Funcționare silențioasă, Modul de viteza ventilator automat
Interval functionare:
-10...+46 grade Celsius
Dimensiuni unitate interioara L/l/a:
799 x 232 x 290 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a:
699 x 249 x 530 mm
Greutate unitate interioara:
9 kg
Greutate unitate exterioara:
24 kg
Nivel minim zgomot:
Intre 19-25 dB
Moduri de lucru:
Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare, Auto
Consum incalzire:
0.870 kW
Clasa energie incalzire:
A
Inverter:
Da
Vizualizeaza procedura de montaj

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord