Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
ACCEPT

Cum comand

Cum comandam un aparat de aer conditionat?
1. Alegeti produsele dorite si adaugati-le in cos. Valoarea totala a cosului (fara costurile aferente expedierii) se regaseste intotdeauna in partea stanga a paginii.
2. Modificati cantitatile sau stergeti produsele la care doriti sa renuntati, accesand linkul Detalii.
3. Selectand Detalii sau Modifica, aveti posibilitarea alegerii modalitatii de livrare si de plata.

Pentru inceput, sunteti informat asupra costului produselor selectate, costurile legate de expedierea acestora si TVA. Daca doriti sa modificatii cantitatile sau sa renuntati la o parte din produsele selectate, accesati butonul Modifica.
Acum este momentul sa introduceti datele despre livrare: numele dumneavoastra, adresa de livrare, cat si celelalte date care sunt obligatorii pentru a inregistra comanda.
In cazul in care doriti ca produsele sa fie livrate cu plata ramburs, va rugam sa mentionati acest lucru prin alegerea optiunii respective din pagina de "Detalii" sau "Modifica".
Dupa trimiterea comenzii, accesand butonul Trimite Comanda, datele completate sunt afisate si dumneavoastra sunteti rugat sa va imprimati factura proforma cu detaliile despre comanda. Acestea sunt necesare pentru orice referire la comanda dumneavoastra.
4. Plata efectiva incepe prin redirectionarea catre Romcard, care va va valida cardul cu ajutorul Visa si Master Card, prin noua tehnologie de securizare a tranzactiilor 3D-Secure: Verify by VISA si Master Card Secure Code.
5. Completati detaliile cerute in mediul securizat.
6. La sfarsitul procesului de plata, veti fi redirectionat automat inapoi catre Topaerconditionat.
7. Confirmarea primirii comenzii de catre Topaerconditionat se va face prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail mentionata sau telefonic.
In cazul in care doriti sa renuntati la comanda, va rugam sa ne anuntati telefonic, sau prin e-mail (vanzari @topaerconditionat.ro), in maxim 2 zile de la data completarii formularului de comanda.
8. Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Modul de contactare si detalile necesare identificarii noastre se regasesc in pagina Despre Noi
 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Top Services Ind. s.r.l. in calitate de de operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. .............. la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra, si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.
  Top Services ind. s.r.l. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Formularul de comanda / inregistrare prezentat pe Site-urile Top Services Ind. s.r.l. cere informatii prin care puteti fi identificati sau pentru a va contacta si procesa solicitarea dumneavoastra.

Datele cu caracter personal colectate vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

* Expedierea si facturarea comenzilor dumneavoastra.
* Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
* Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-urilor Top Services Ind. s.r.l..
* Trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Mai multe detalii despre politica de confidentialitate a Sc Top Services Ind. srl se gasesc in pagina de Termeni si Conditii de utilizare a acestui site.
 
Pentru suport si comanda online puteti suna la Telefon:   021 45600 33 ; 0758 334 333; 0726 785 782