Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
ACCEPT

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

Incepand cu 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). GDPR este o reglementare unica, direct aplicabila in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Top Services Ind SRL, precum si celelalte companii din grupul Top Services (denumite in continuare impreuna "Top Services Ind"), aplica o politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu prevederile GDPR, iar ca parte a angajamentului nostru pentru respectarea drepturilor persoanelor ale caror date personale le prelucram, va transmitem mai jos informatii relevante privind modul, scopul, temeiul legal si durata pentru care va prelucram datele personale, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati si modul in care puteti sa exercitati aceste drepturi.

Ce date cu caracter personal utilizam?

Prelucram datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala), precum si istoricul dumneavoastra de cumparaturi pentru a interactiona cu dumneavoastra (formular de contact, formular de comanda, sistem de chat zopim implementat pe site).

In anumite cazuri (spre exemplu atunci cand va furnizam un produs sau un serviciu) prelucram date precum cod numeric personal act identitate sau date bancare.

De asemenea, atunci cand vizitati unul din site-urile noastre, putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-urilor si despre interactiunea dumneavoastra cu site-urile.

De ce prelucram datele dumneavoastra?

Top Services Ind SRL a obtinut datele dumneavoastra personale fie direct de la dumneavoastra (pentru ca ati interactionat cu noi la unul din evenimentele organizate de Top Services Ind SRL, ati achizitionat unul din produsele sau serviciile vandute de noi sau ne-ati solicitat o oferta ori ati vizitat unul din website-urile noastre), fie de la unul din partenerii Top Services Ind SRL care ne-au solicitat o oferta personalizata pentru dumneavoastra.

Utilizam aceste date pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale noastre sau ale partenerilor nostri:

  • Transmiterea de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
  • Oferirea de servicii asociate (garantie, revizii, etc) in cazul produselor de folosinta indelungata;
  • Servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a asigura buna functionare a site-urilor noastre si pentru a imbunatati performanta acestora
  • Activitati de cercetare de piata si sondaje;

De asemenea, daca ne-ati solicitat o oferta sau ati achizitionat un produs sau un serviciu vandut de Top Services Ind SRL, prelucram datele dumneavoastra pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza serviciul sau produsul respectiv.

Cat timp prelucram datele dumneavoastra?

Pentru a va asigura o experienta cat mai personalizata in interactiunea cu noi, pastram datele dumneavoastra personale pentru o perioada de maximum cinci ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu Top Services Ind SRL, cu exceptia cazurilor in care reglementarile legale aplicabile impun o perioada mai mare de stocare. Totusi, nu ne angajam sa pastram aceste date pentru intreaga perioada mentionata mai sus si putem sterge sau anonimiza datele dumneavoastra mai devreme.

Cui dezvaluim datele dumneavoastra?

Top Services Ind SRL nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.

Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, Top Services Ind SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor de produse si servicii angajati de Top Services Ind SRL pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:

  • companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de Top Services Ind SRL;
  • procesatori de plati electronice in cazul vanzarilor on-line;
  • companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele Top Services Ind SRL;
  • furnizori de servicii IT ce asista Top Services Ind SRL pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-urilor Top Services Ind SRL;
  • partenerilor Top Services Ind SRL prin intermediul carora sunt vandute si/sau instalate produsele si serviciile pe care le solicitati Top Services Ind SRL
  • furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de Top Services Ind SRL.

In toate cazurile descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

Intrarea in vigoare a GDPR va asigura urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:
Sa fiti informat/a, o data pe an, daca Top Services Ind SRL va prelucreaza sau nu datele personale si care sunt acestea;
Sa solicitati corectarea datelor transmise, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
Sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru motive intemeiate si legitime ce tin de situatia dumneavoastra particulara. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare;
Sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra, cu exceptia situatii in care legea interzice stergerea.

Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa vanzari@topaerconditionat.ro

Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra

Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.

Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.