Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
ACCEPT

Expresia celei mai înalte expertize Daikin

 


Programul Home C°mfort Expert este un serviciu special conceput pentru a deservi nevoile clienţilor finali rezindenţiali. Acei parteneri care au fost desemnați ca Home C°mfort Expert de către Daikin, au trecut printr-o selecție riguroasă și sunt foarte familiarizați cu produsele și tehnologia Daikin. Dețin pe stoc toate unitățile Daikin de aer condiționat destinate uzului casnic și frecventează des cursurile noastre de specializare pentru a vă putea oferi cele mai înalte servicii.

 

Mai mult decât atât, ei se pot baza întotdeauna pe suportul tehnic al Daikin și se vor bucura de condiții speciale de garanție de care dumneavoastră ca și client veți beneficia în mod direct.
În concluzie, alegând să lucrați cu un Home C°mfort Expert Daikin ați luat cea mai bună decizie. Toate acestea împreună vor crea climatul perfect al locuinţei tale.

Beneficii

Showroom Daikin

Atinge, încearcă şi trăieşte experienţa oferită de produsele din showroomurile noastre Home Confort Expert, aici experţii sunt gata să răspundă tuturor întrebărilor tale şi să te ghideze spre soluţia cea mai bună adaptată nevoilor tale.

Personal de inalta calificare

Una dintre cerinţele stricte a programului Home Confort Expert este pregătirea continuă. Personalul care te va consilia este alcătuit din profesionişti înalt calificaţi posedând cele mai bune cunoştinţe despre produsele noastre, ceea ce înseamnă că ei îţi vor putea oferi soluţii pentru orice nevoie de climatizare a locuinţei tale.

Full service

Când mergi la un Home Confort Expert, nu cumperi pur şi simplu un produs. Cumperi întregul pachet care ionclude consiliere, recomandări din partea experţilor, soluţii personalizate, montaj şi chiar service, întreţinere (în funcşie de partener). Astfel de servicii veţi primi doar de la un partener Home Comfrot Expert.

Oferte speciale

Partenerii noştri Home Confort Expert au uneori oferte foarte atractive, oferte speciale pe care nu vei găsi la alţi parteneri Daikin. Aceste oferte pot varia de la reduceri de preţ, la garanţie extinsă sau servicii speciale.